Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Paraster,

De nieuwe ster aan het firnament.

 

 

 

 

 

 

 

 • Joke over CHRISTEL

  Hoi Christel , Bedankt voor het steuntje in de rug. Dat had ik net nodig. Ik kan weer even verder. Je hoeft jou niets uit te leggen Je ziet alles. Eerlijk en oprecht. DANK JE WEL

 • Anoniem over INGRID

  Lieve Ingrid,

  Vandaag sprak ik u weer tweemaal. Over ook een neefje. Helaas tot tweemaal toe werd de verbinding eerder verbroken. Dat vind ik vervelend. Mijn excuses. Ik spreek u wel altijd graag. En ik dank u.

  K.

 • Maria over CARLA

  lieve Carla,René en familie, alsook al mijn lieve klanten

  Ik wens jullie allemaal een feestelijk eindejaar en een heel gelukkige gezond en liefdevol nieuwjaar toe,dat 2017 ons alles mag brengen wat ons hartje begeerd,maar vooral lieve mensen dat ik jullie in 2017 ook met al jullie problemen en vragen liefdevol kan bijstaan.

  Liefs en dikke kus Maria XXXX

 • Marion over TRUDY

  Super bedankt voor de tip met de credits

  Trudy & Carla

 • K.khan over MARLENNE

  Beste Marlenne,

  Jij hebt tot zover mij heel goed geholpen, dingen wat je zei, kwamen echt uit. Jij weet precies wat er aan de hand is, heel erg bedankt voor je hulp en tot gauw :-)

 • Nico over BONNIE

  Hallo Bonnie
  bedankt voor de reading. Ik deed veel zaken niet goed, dat besef ik nu en dankzij je advies doe ik de dingen nu anders en het werkt gelukkig. Het kost me wel veel moeite maar ik ga het toch doen! Dat wilde ik je laten weten. Nogmaals bedankt.
  Nico

 • Tine over MAUDY

  Lieve Maudy
  Dank voor de mooie kaartlegging. Ik weet precies wat u bedoelt met bepaalde mensen waar u vragen over had. Ik moet wat harder worden, dat weet ik. Maar dankzij u weet ik nu hoe ik hiermee om moet gaan. Ik ben erg blij met uw steun en geduld. Tot gauw
  liefs van Tine

 • Karel over TESSA

  Hoi Tessa
  Bedankt voor uw advies. Het gaat zakelijk de goede kant op. Ik heb veel baat bij uw adviezen. Ben wel heel druk nu maar dat hoort er nu eenmaal bij. Zodra ik wat meer tijd heb laat ik u alles weten.
  Groet Karel

 • Leonie over MARIA.B

  Hoi Maria b
  Dank u wel voor de reading. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren, maar zo te horen komt het wel goed met me :)
  Het gesprek met u heeft me best goed gedaan en ik zie de toekomst zonniger tegemoet dankzij u.
  groetjes Leonie

 • Ursula over CARLA

  Lieve Carla
  Wat ben je toch een goed medium. Het meeste is al uitgekomen. Leuk he? Ik hoop je gauw weer te spreken, want heb je veel te vertellen. Dat er zoveel uitkomt vind ik fijn want dat geeft me vertrouwen.Ik ben je erg dankbaar!
  Spreek ja gauw.
  Heel veel liefs Ursula

 • Plaats uw reactie: *
  Uw naam: *
  Uw e-mail adres: *
  Uw e-mail adres (nogmaals): *
  Consulent: *
   
  * = verplicht veld
   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >>
Paraster.nl - De nieuwe ster aan het firnament!
Belgie: 0907-37024 (150 cpm) Nederland: 0909-0227 (90 cpm)

© 2014 Paraster.nl, info@Paraster.nl                                         Webdesign: CreatiefWebontwerp