Paraster is een spirituele hulplijn.                                

Op deze lijn werken vakkundig, spiritueel en professioneel begaafde mensen. U kunt hier terecht met vragen betreffende de liefde, relaties, werk, toekomst, heden of andere vragen. Ook zijn onze consulenten goed in staat voor U als klankbord te fungeren. Wij zijn er om U van raad of advies te voorzien en U te begeleiden om U zo zelf de juiste keuzes te laten maken om een positievere kijk op het leven te ervaren. Hieronder treft een overzicht aan van hetgeen Paraster.nl U zoal te bieden heeft.

Mediums - Paragnosten - Kaartleggers - Relatie- en gesprekstherapie - Mental-Coaching - Kinderpsychologie - Foto-Reading - Rouwverwerking - Handlezen - Astrologisch consult (bijv.Jaarhoroscoop 2015)

Elke hulpverlener op onze lijn heeft zo zijn of haar eigen specialiteiten, waardoor U altijd iemand kunt bellen die bij U past, en U echt kan helpen. Op de pagina CONSULENTEN kunt U via "Lees verder" meer te weten komen over de specialiteiten van betreffende consulent. Ook door eens even in het gastenboek te kijken kunt u reacties van andere bellers inzien. Dit maakt het wellicht eenvoudiger voor U om een keuze te maken uit een van onze consulenten.

Soms is een luisterend oor genoeg, soms heeft U net dat ene kleine duwtje in de rug nodig om tot de juiste beslissing te komen, of zelfs een heel andere visie op bepaalde zaken te krijgen. Laat U niet afschrikken door spiritualiteit, maar laat U er eens door verrassen. Wanneer het leven slechts lijkt te bestaan uit louter twijfels, angsten of onbeantwoorde vragen is het prettig om iemand te spreken die U laat zien dat er meerdere manieren zijn om naar bepaalde zaken te kijken. U hoeft zelf ook niet te geloven in het spirituele, maar voor onze consulenten is spiritualiteit een hulpmiddel om U bij te kunnen staan. Of het nu gaat over liefde, werk, relaties, eenzaamheid, angsten enz. onze consulenten kunnen U helpen.

Onze insteek is eenvoudig en kan simpel worden samengevat; Uiteindelijk bepaald U welke keuze of richting U kiest in het leven. Onze consulenten kunnen op basis van hun spirituele inzichten, gevoelens en levenservaring U echter wel helpen bij het bepalen van hoe om te gaan met bepaalde problemen, gevoelens of angsten. Ook kunnen ze U uitleggen waarom sommige dingen in uw leven plaatsvinden of hebben gevonden.

Twijfel niet langer, bel met een van onze consulenten dan wel gediplomeerde hulpverleners en laat ons U helpen. 

     Het team van Paraster helpt U oprecht en met liefde

  

 

Paraster.nl - De nieuwe ster aan het firnament!
Belgie: 0907-37024 (150 cpm) Nederland: 0909-0227 (90 cpm)

© 2014 Paraster.nl, info@Paraster.nl                                         Webdesign: CreatiefWebontwerp