Box 02
dolphinia
DOLPHINIA

   NL: 0909 -   0227  (0,90 pm)

   BE: 0907 - 37024  (1,50 pm)

 

 

Kaartlegster en Dierenfluisteraar.

 

Voor een persoonlijk gesprek met DOLPHINIA kunt u bellen met:


0909 - 0227 (vanuit Nederland, €0,90 per minuut)
0907 - 37024 (vanuit België, €1,50 per minuut)

U kunt ook vooraf betalen met credits!
Betalen met iDeal of MrCash, klik hier.

Dierenfluisteraar Dolphinia,

Ik ben Dolphinia,

Reikimaster, Spiritual- Animal –Healer, ingewijd in de Dolphintrilogy, DolfijnReiki, Medicine Buddha , Prismology of licht master healer.

Mijn specialisme is dieren.

Ik zal U een omschrijving doen van mijn werkzaamheden met dieren.

De Spiritueel Animal Healer past deze manier van healen alleen op dieren toe het woord Animal (Engels voor dier) Zegt het al.

Dit is een vorm van Reiki en is zeer breed inzetbaar zowel als hands-on(dit is in direct contact op het dier) als ook Op afstand.

De healer kan met dieren communiceren, dieren helpen die trauma’s hebben opgelopen hetzij op emotioneel en/of op lichamelijk vlak.

Emotioneel denk hierbij aan: verlatingsangst, angst voor vuurwerk, onweer, water, mensen en wat u al niet meer aan angsten kunt bedenken.

Lichamelijk denk hierbij dan aan: botbreuken, brandwonden, bijtwonden, zonnesteek en nog veel meer. 

Wel moet u bij lichamelijk letsel ALTIJD met uw dier naar de dieren arts.

Wat kan een SAH? Als SAH kan men niet alleen gedomesticeerde dieren (huisdieren) maar ook wilde dieren healen.

Echter wel dit in tegenstelling van de gedomesticeerde dieren kunnen de wilde dieren ALLEEN op afstand healing krijgen.

Voordat men zich SAH mag noemen ondanks een andere gave zoals helderziend of helderhorend zijn er 7 inwijdingen nodig die u moet ontvangen voordat u er überhaupt mee kunt werken.

Ik zal ze samen met een korte uitleg voor u op een rijtje zetten.

1) communiceren met dieren.

2) healen van emotionele trauma’s

3) healen van lichamelijke trauma’s

4) het positief beïnvloeden van gedrag

5) wilde dieren

6) ondersteuning geven bij het overgaan bij overlijden

7) beschermen van dieren

Uitleg van de 7 begrippen.

1) Om te beginnen de communicatie bij dieren daarbij kunt u denken aan bv de volgende vragen: hoe voel je je vandaag, wat wil je eten ( blik of brokken) als u ziet dat het dier pijn heeft waar heb je pijn zijn enkele vragen die u het dier kunt vragen wat wel heel belangrijk is, is dat de vraag of vragen die u aan het dier stelt of laat stellen kort en simpel zijn.

2) Het healen van emotionele trauma’s denk hierbij aan een dier dat angstig is of angst heeft voor: mannen, vrouwen, onze getinte medemens, soortgenoten, onweer, regen, wind, harde stemmen of geluiden andere dieren.

3) Het healen op lichamelijk vlak denk daarbij aan een dier dat bv een gebroken poot heeft, koortsig is, zich verbrand heeft of continue aan het braken is echter bij lichamelijke klachten van wat voor aard ook dient u ALTIJD de DIERENARTS te raadplegen. Wat SAH wel kan doen is het genezingsproces positief ondersteunen zodat deze vlotter en minder pijnlijk zal verlopen.

4) Het gedrag: als dieren zich misdragen dan kan daarin sturing gegeven worden voor zowel hands-on als ook op afstand. Mocht dat niet lukken dan kan gekeken worden naar een oplossing door zo mogelijk doordat het dier door de SAH op therapeutische basis in huis genomen word. Anderzijds is het wel zo dat als het probleem al langer bestaat of de problemen al langer bestaan deze niet in 1 á 2 sessies opgelost kunnen worden.

5) Wilde dieren healen: dit gebeurd ALTIJD op afstand want u begrijpt dat een wild dier zich niet vrijwillig laat vasthouden.

6) Ondersteuning bij overlijden: dit houdt ondermeer in dat het dier indien mogelijk healing via hands-on gaat krijgen en zo vertelt wordt dat het goed is en dat hij/zij mag gaan dit gebeurd o.a. via de energie die via de handen van de SAH naar het dier stroomt.

7) Bescherming van dieren: u heeft vast wel eens als klein kind gespeeld dat u als u een visueel onzichtbare bol of doos over u heen trok dat u dan onzichtbaar of onkwetsbaar was. Nu dat is precies wat de SAH met de dieren doet maar dan visualiseert de SAH een beschermend krachtveld om deze dieren heen. Ik hoop dat ik u nu wat duidelijker heb kunnen maken wat men met deze bijzonder mooie healing doen kan.

Met heel mijn hart leef ik voor onze dieren!

Liefs, Dolphinia.

Paraster.nl - De nieuwe ster aan het firnament!
Belgie: 0907-37024 (150 cpm) Nederland: 0909-0227 (90 cpm)

© 2014 Paraster.nl, info@Paraster.nl                                         Webdesign: CreatiefWebontwerp